Homeopaatti Milla Linden

Olen valmistunut klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2018 Helsingin Transformational School of Homeopathy:sta. Nelivuotiset opiskelut pitivät sisällään myös peruslääketiedettä anatomian ja fysiologian, sekä tautiopin osalta. Valmistumisen jälkeen olen vuosittain käynyt täydennyskoulutuksissa ja luen paljon sekä lääketieteen, että homeopatian julkaisuja.

Teini-ikäisenä haaveilin psykologian opinnoista, mutta tänä päivänä olen onnellinen, että lähdin opiskelemaan homeopaatiksi, sillä näin pystyn auttamaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin.

Työhistoriani on enimmäkseen kaupan alalta ennen homeopaatin uraa, joten asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa toimiminen on ollut aina lähellä sydäntä.

Vuonna 2005 syntynyt lapseni on opettanut minulle paljon. Hänen myötä on ADHD, Asperger piirteisyys ja autisminkirjo tullut tutuksi. Kaikki niihin liittyvät haasteet ja pulmat, joita lapset ja aikuiset kohtaavat elämässään on erityinen kiinnostuksen kohteeni ja jatkuva opiskelun ja tutkimisen kohde. Olen todennut homeopatian auttavan merkittävästi sekä omaa lastani, että muita hoitamiani lapsia, jotka ovat autismin kirjolla.