Saako tätä edes sanoa?

16.09.2021

16.9.2021

Saako tätä edes sanoa?

Puhutaan hetki asioista niiden oikeilla nimillä:

Rokotehaitat.

Nykyään on SoMelaitonta edes kirjoittaa sanaa rokote, korona, koronarokote tai rokotehaitta.

Oitis julkaisun alalaitaan tulee tiedote, jossa kehotetaan tarkastamaan oikeat tiedot koskien koronaa ja rokotteita virallisilta sivuilta kuten THL:n.

Ei siinä mitään. Mun mielestä on vain hyvä, että eri tahot valaisevat tieteen viimeisimmistä käänteistä, koskien tätä pysyväksi jäänyttä vikatilaa, jossa maailma elää.

MUTTA onhan se nyt perkele, jos eri SoMekanavia estetään ja jopa poistetaan sen takia, että otetaan puheeksi ihan oikea asia, joka on rokotehaitta. Niitä tiedetään ihan virallisestikin olevan ja aivan kuten kaikki lääkkeet, myös jokainen rokote saattaa tuottaa merkittäviä oireita ja haittaa joillekin yksilöille.

Rokotehaittoja ei tietenkään saa jokainen. Jotkut saavat. Ne, jotka niitä saavat joutuvat elämään asian kanssa parhaansa mukaan. Julkinen puoli ei oikein halua ottaa kantaa asiaan ja usein vaivat voivat olla sellaisia, ettei niihin saa apua lääkäristä.

Silloin kun haitta on vakava, eli estää normaalin elämän ja työnteon, tai aiheuttaa merkittävää toimintakyvyn alenemista väliaikaisesti tai pysyvästi on tilanne aivan helvetillinen sille, joka sitä elää. Silloin olisi oltava itsestään selvää, että tällaista henkilöä koitetaan auttaa mahdollisimman hyvin.

Nyt kuitenkin on tultu valovuosi eteenpäin sikapiikin aiheuttamasta narkolepsiakohusta. Se sentään vuosia myöhemmin myönnettiin todelliseksi ja kuuleman mukaan jotkut sairastuneet ovat pitkällisten toimien ja osakseen saamansa vähättelyn jälkeen saaneet jopa jotain korvauksia.

Nyt olet maanpetturi, foliohattu, hullu, kulkutautimyönteinen ja saisit kuolla koronaan, jos edes esität kysymyksen koronarokotteen mahdollisista haitoista. Jos olet saanut jonkun haitan otettuasi rokotteen, niin ainakaan et ole tarpeeksi pätevä koulutukseltasi, jotta tekemäsi haittailmoitus olisi vakavasti otettava. Olet valehtelija ja aivopesty salaliittoteoreetikko.

Mitä helvettiä nyt oikeasti!?!?!?

Jos joku sairastuu tai saa vakavampia oireita rokotteesta, mistä tahansa rokotteesta, on tämän henkilön kokemus otettava tosissaan ja koitettava keksiä millä tilannetta voidaan auttaa.

Näin homeopaattina on ihan äärimmäisen turhauttavaa, kun sokeakin näkee, että tietyn tyyppiset vaivat ja tilat on nyt tämän vuoden puolella vastaanotoillamme lisääntyneet räjähdysmäisesti. Tietysti on aina se mahdollisuus, että rokotteella ei ole mitään tekemistä näiden kanssa, mutta ajallisesti on kyllä pakko asettaa vähintään hiljaa mielessään kysymysmerkki ilmaan roikkumaan näiden toistuvien sattumien kohdalla.

Sitten kun yrität puhua ääneen näistä asioista niin kirjoituksesi poistetaan. Tai sen näkyvyyttä estetään. Sensuuri kukoistaa. Miksi? Miksi ei saa puhua näistä asioista? Saahan päänsärystäkin puhua ja siihen sopivista hoitokeinoista, vaikka ihan pirun hankalaa on todeksi osoittaa kenenkään päänsärkyä. On vain sen kärsivän ihmisen kokemus ja kertomus asiasta.

Homeopaattihan ei myöskään saa mainostaa tai kertoa, että homeopatialla voidaan usein auttaa ihan kaikenlaisia sairaudentiloja ja sillä saa helpotusta ihan kaiken näköisiin oireisiin. Koska joku on Suomessa päättänyt, että ei ole virallinen hoitomuoto. Valheellista mainontaa. Jännä juttu, että koronarokotetta kyllä mainostetaan pelastajana, vaikka siitä nyt ei ainakaan ole kokemusta, saati tutkittua tietoa kun tasan tältä ajalta, jona sitä väestöön on pistetty. Sitä kyllä saa mainostaa jopa lahjusten kera.

Eletään ihan todella outoja aikoja

Kokeilkaa muuten ihan huviksenne homeopatiaa, jos olette viime aikoina alkaneet kärsimään kuukautishäiriöistä, kivesturvotuksesta, neurologisista häiriöistä, kuten huimaus tai näköhäiriöt, verenkierron ongelmista, jääkylmistä käsistä ja jaloista, vatsavaivoista tai pahoinvoinnista joita ei ole aiemmin ollut, imusolmukkeiden turvotuksesta, unettomuudesta, uupumuksesta tai muistihäiriöistä.

Tässä vain yleisimmät, joita on nyt enenevissä määrin näkynyt homeopaattien vastaanotolla. Lopultahan on aivan sama mikä oireita aiheuttaa, apua on silti saatavissa. Ainakin homeopaateilta.

Nyt istun kahvikupin kanssa seuraamaan kauanko tämä teksti saa näkyä, ennen kun se mystisesti katoaa.

-Milla-